2013. március 20., szerda

A legjobb fogyókúra


Napjaink népbetegsége az elhízás, melyet a legjobb fogyókúra alkalmazásával csökkenthetünk esetleg teljesen meg szüntethetünk. Minden ember hajlamos az elhízásra habár sokban közrejátszanak az adott egyén életkörülményei táplálkozási és mozgási szokásai. Vannak olyan emberek akik bármennyit is esznek feltűnően mégsem híznak, habár bizonyos életkor után náluk is bekövetkezhet változás. A legjobb fogyókúránál a legfontosabb a megelőzés és az olyan ételek elkerülése ami hizlal, tehát amit nem eszünk meg attól nem fogunk hízni.

Az első amit leszögeznék nem az a lényeg hogy koplaljunk de a legjobb fogyókúra alatt ne együnk olyan ételt amitől hízunk, fogyasszunk rengeteg folyadékot (vizet) és a testmozgás is lényeges.

Váljuk be mindannyian álltunk már a tükör előtt azon tűnődve már megint felszedtem jó pár kilót, főleg az ünnepek után amikor nagyon nehéz a sok finomságnak ellenállni, de a legtöbben pár nap után túlteszik magukat ezen és nem foglalkoznak túlzottan a problémával amiig súlyosabbra nem fordul és be következik a túlzott elhízás, általában ilyenkor kezdenek el azon gondolkodni, hogy most mit tegyek nagyon kövér vagyok. Pedig az elhízás elkerülhető lett volna de ezért minden nap tenni kel egy kicsik. A legjobb fogyókúra segít ebben: Amit nem eszünk meg attól nem fogunk meghízni.!!

Ha ráébredtünk a sajnálatos tényre hogy hízékonyak vagyunk csak mi tehetünk az elhízás ellen,.. senki nem tömi belénk az ételt igaz??

A legjobb fogyókúra oldalon próbálok pár étkezési tanáccsal segíteni, melyeket érdemes mindenkinek kipróbálni aki hajlamos az elhízásra.

A legfontosabb szabály kerülni a zsírós és cukorban gazdag ételek fogyasztását csökkentsük a szénhidrát és a fehérjék bevitelét. Ha tényleg le szeretnénk fogyni mozogjunk többet és együnk kevesebbet, és növeljük meg a megszokott napi folyadék bevitelünket a duplájára de csak csapvizet vagy mentes ásványvizet esetleg savanyúbb cukormentes frissen csavart vagy turmixolt gyümölcs vagy zöldség levet igyunk. A legjobb fogyókúra alatt kerüljük az alkohol fogyasztását. Tartsuk be az étkezések időpontokat ne együnk rendszertelenül napi három táplálkozás bőven elég. Reggeli 8-9 óra között Ebéd 12-13 óra között Vacsora 17-18 óra között.

Forrás: http://legjobbfogyokura.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése